Glue Recommendations

Jan 16, 2024Siri Victorsson

Då vi tyvärr inte säljer lim pga olika anledningar så vill vi hjälpa er att hitta limmet som passar er! Det finns många olika lim ute på marknaden!

Vad vi vet att många av våra kunder använder är "Duo/Ardells" lim, både för våra lösfransar och våra Lash Clusters. Till våra Lash Clusters har dom ett starkare lim som ska göra att fransarna håller i 1-2 veckor som heter "Indivial Lash Glue". Ardell har nu släppt en egen Bond & Seal lim specifikt för lash clusters och funkar superbra på våra också ----> https://www.ahlens.se/produkter/skonhet/seamless-bond-seal-5b4fa3cd-4a3b-4355-897e-37ef67a7afaa?gad_source=1&gbraid=0AAAAADeDpYoYSohs0pHfEEX8qt6W1zFQa&gclid=EAIaIQobChMIo6nG4emZiAMVb1SRBR1iNCgiEAQYAyABEgJ0rvD_BwE

Många tycker om att använda "Bond & Seal" som det heter till våra Lash Clusters och det kan man köpa lite överallt men speciellt på Amazon (nu även i Sverige exempelvis Ardells Bond & Seal) där dom har för en billigare peng! Ha i åtanke att "Bondern" på Bond and Seal är helt enkelt bara lim, egentligen inget märkvärdigt men där emot kan "Lash Bondern/lim-applikatorn" upplevas enklare att jobba med när man sätter clusters underifrån. 

Detta är enbart rekommendationer så du testar dessa lim på egen risk och det är ditt ansvar att läsa ingredienserna innan du använder dom för potentiella allergens. 



More articles